Aziz ve Mehmet Torun İlkokulu

Vizyon: Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan,his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0446 511 21 96 0446 511 21 19

WEB - https://azizvemehmettorun.meb.k12.tr

Adres - GÖĞÜSBAĞI MAH. GÖĞÜSBAĞI 1 KÜME EVLERİ NO 8 KEMAH / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri - KEMAH MERKEZ

Adres - GÖĞÜSBAĞI MAH. GÖĞÜSBAĞI 1 KÜME EVLERİ NO 8 KEMAH / ERZİNCAN

Ulaşım SERVİS VE TREN BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE OLUP ERZİNCAN´A 50 KM